Lieve vrienden van Toko Ibuku,

Het is eindelijk zover! Na twee maanden van hard werken en voorbereidingen treffen, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we terugkeren naar onze eigen vertrouwde locatie. We kunnen niet wachten om onze deuren te openen vanaf vrijdag 14 april en niet alleen vanwege onze heropening, maar wij bestaan ook 30-jaar….

We willen we graag nog even terugkijken op onze reis tot nu toe. Toko Ibuku werd in 1993 opgericht als Toko Centraal, door mijn ouders Ton Rietbergen en Lie Lan Soeng. In de loop der jaren is de toko uitgegroeid tot een echt begrip in Zeist. Later kwam mijn tante Ayan Ku erbij als manager, die zorgde voor een gezellige sfeer en heerlijk eten. In 2014 ben ik, Bond, in de voetsporen van mijn ouders gestapt en begonnen met het meehelpen in de zaak. Afgelopen jaar ben ik toegetreden, als trotse vennoot samen met mijn moeder.

Toen volgden kort op elkaar de plannen om de winkel naar het volgende niveau te tillen: Onze populariteit nam steeds meer toe, waardoor onze capaciteit niet genoeg was, om onze groeiende klantenkring effectief te kunnen bedienen. Met de recente verbouwing hebben we daarom geïnvesteerd in een grotere keuken, zodat we onze eigen kwaliteit beter kunnen waarborgen en meer heerlijke Aziatische gerechten kunnen koken. En het winkelgedeelte kon natuurlijk ook niet achterblijven! We zijn ontzettend blij met de complimenten die we kregen over hoe onze winkel eruitzag, maar na 30 jaar werd het echt tijd voor een modernisering. Het nieuwe interieur biedt nog altijd een gezellige en sfeervolle winkel, die niet inboet op hoe het was.

En nu, met de heropening van onze vernieuwde toko op 14 en 15 april, zijn we er helemaal klaar voor om jullie te verwelkomen en te trakteren op onze heerlijke Aziatische gerechten. We hebben speciaal voor deze feestelijke gelegenheid proeverijen voor jullie klaarstaan, uiteraard ook uit onze nieuwe keuken. In samenwerking met onze leveranciers zijn er spectaculaire aanbiedingen op onze rijsttafelproducten, diepvries assortiment en vele andere import producten.

We hopen jullie graag allemaal te zien tijdens onze heropening en 30-jarig jubileum. Laten we samen proosten op de volgende 30 jaar van Toko Ibuku!

Met feestelijke groet,

Lie Lan, Ayan, Bond en het team van Toko Ibuku