Het is alweer bijna een jaar geleden dat we de deuren heropenden na een grondige verbouwing van Toko Ibuku. De tijd lijkt voorbijgevlogen te zijn, en het voelt als gisteren dat we ons klaarmaakten voor deze spannende fase van ons bedrijf.

Het begin van 2023 staat nog helder in mijn geheugen gegrift. We waren druk bezig met de verhuizing naar onze tijdelijke locatie. Gelukkig vonden we een pand in de buurt waar we tijdelijk gebruik van konden maken. Lan, onze toegewijde chef de verhuizing, had de verhuizing tot in de puntjes gepland. De dag van de verhuizing zal ik niet snel vergeten. Op een zaterdagmiddag, net na 17:00 uur, hebben we alle stellingen leeggemaakt, ingepakt en verplaatst naar de tijdelijke locatie.

Gedurende twee intense maanden hebben we hard gewerkt aan de 1e Hogeweg 16. De hele Toko werd gestript en beetje bij beetje werd er gewerkt aan de nieuwe uitstraling. Het moment waarop de koelingen en vriezers werden binnengereden aan het einde van de verbouwing, realiseerde ik pas hoe alles op zijn plek viel. Het harde werken was het allemaal waard voor dit resultaat!

Reacties van klanten
Onze klanten hebben de verbouwing en heropening enthousiast ontvangen. “De nieuwe lay-out van de winkel is fantastisch! Het is veel overzichtelijker en ruimer geworden,” merkten onze vaste klanten op. Een ander voegde eraan toe: “Ik ben blij om te zien dat jullie na de verbouwing nog steeds hetzelfde assortiment en service bieden.” We blijven regelmatig complimenten krijgen van klanten over onze Toko. Dat vind ik toch wel bijzonder en had ik van te voren niet verwacht.

Aan de slag na de opening
Nadat de rust terug was gekomen konden we eindelijk gaan wennen aan onze nieuwe winkel. Onze buurvrouw van De Groene Winkel loog niet toen ze zei: en nu moet je al je automatisme en vaste plekken weer gaan uitzoeken. Wel was het ontzettend fijn om in een frisse, moderne omgeving te werken. Ik kon samen met mijn tante, Ayan, aan de slag in onze nieuwe keuken. Wat een gedoe allemaal in het begin om het weer naar je eigen hand te zetten. Elke dag werden we weer wat behendiger in het gebruik van ons Rational-apparatuur. Met als resultaat dat we nu onze eigen kwaliteit kunnen waarborgen van onze gerechten.

Toekomstplannen
Met het eerste jaar na de heropening achter de rug, kijken we vol enthousiasme naar de toekomst. We blijven streven naar lekker eten en gemak dat onze klanten dient. We kijken ernaar uit om u nog beter te kunnen helpen in de komende jaren. Zodat iedereen zijn favoriete Aziatische gerechten kan blijven maken.

Bedankt aan iedereen die deel uitmaakte van dit geweldige avontuur!

~ Bond Soeng & Team Toko Ibuku