We gaan verbouwen!

Eindelijk kunnen wij onze voorgenomen winkelverbouwing aan iedereen gaan aankondigen!
Tijdens de renovatie vind je ons op een tijdelijke locatie: 1e Hogeweg 2. Dit is 90 meter doorlopen richting de rotonde, naast de Roobol. 

Wat kunt u straks verwachten?

Maïskoekjes of perkadel lombok niet alleen in het weekend, maar de hele week verkrijgbaar! Met de verbouwing krijgen we een keukenuitbreiding, waardoor we een groter vers en huisgemaakt assortiment gaan bieden. En ook: meer Oriëntaalse diepvries lekkernijen, snacks van Ibuku en kwaliteitsproducten zoals smaakmakers en specerijen voor de Oosterse keuken, waarvan ook enkele hoogstandjes uit Nederland afkomstig. En dat niet alleen: de winkel krijgt een geheel nieuwe uitstraling.    

Terwijl er in ons pand druk verbouwt wordt, vind je ons in het tijdelijke pand (zie hierboven) voor al je favoriete producten. Versbereide gerechten en producten zoals onze rijsttafel, hapjes en kookpakketten zal kleiner in aanbod zijn dan je gewend bent.  

Blijf ons nieuws volgen over de voortgang van de winkelaanpassingen en wees welkom aan de 1e Hogeweg 2. Hier verblijven wij gedurende februari en maart.