Dagelijks worden veel vragen gesteld over bekende en minder bekende Oosterse voedingsmiddelen. Het gebruik ervan, de herkomst van een product of gewoon een tip hoe een maaltijd te bereiden.

De soms moeilijk uit te spreken namen of de onbekendheid ermee, zorgt soms voor een drempel om een gerecht uit Azië uit te proberen. Bij Ibuku zijn veel Oriëntaalse producten gewoon verkrijgbaar. Om je wat inspiratie te geven kan je vanaf nu online op onze Recepten rubriek alvast een paar overheerlijke recepten vinden. En om het je nog makkelijker te maken, zijn alle genoemde ingrediënten online verkrijgbaar via de Lokalist, het bezorgplatform voor ons en andere lokale Food winkels.

Wil jij een gedrukte versie ontvangen, met een rondje Toko en Best Basics? Kom het weekend van 19 en 20 februari naar Ibuku en ontvang bij jouw aankopen vanaf € 25.00, dit Receptenboek gratis. Liever online bestellen? Kijk op www.lokalist.nl, ook dan ontvang je bij je order geplaatst op vrijdag 19 februari t/m zondag 21 februari een exemplaar bij al jouw lokale inkopen.

Onze favoriet: de Paddenstoelen Ramen Noedel Soep, eenvoudig te maken ……. en lekker!