Snel de juiste kruidenmix

Hebben jullie ook weer zin om de keuken in te duiken? Lekker achter de pruttelende pannen staan? De Oosterse keuken leent zich daar goed voor…

Snel de juiste kruidenmix!

Op onze webshop staan een aantal kruidenmixen (= boemboe) om direct al een tiental gerechten te kunnen maken. Uit de Indonesische keuken zijn daar de Rendang en Smoor de bekendste van, maar ken je ook de Sajur Gudeg (= sajoer goe-dek)? Dat is een traditionele stoofschotel. Deze is op basis van de, op dit moment populaire, Jackfruit. Samen met winterpeen, labu siam (chayotte), sperziebonen en jonge maiskolfjes stoof je deze in een zachte kokossaus. Gebruik hier wat verse kruiden bij en je hebt de échte Oosterse smaak! Het recept staat overigens in ons kookboekje Toko Kookgeheimen…

Ook de Thaise en Indiase keuken kennen hun versie van stoven, denk maar aan de milde of zeer scherpe curry’s zoals Matsaman, Paenang, Vindaloo of Korma…. Vis, vlees, soya, garnalen, en groentes kun je naar hartelust combineren!

Zonder zoeken alles bij elkaar

Je kunt het jezelf ook makkelijk maken. Laat je inspireren en kies voor één van onze kookpakketten. Hier zitten alle ingrediënten en benodigdheden in om een maaltijd of complete rijsttafel zelf thuis klaar te maken. Net zoals toko IBUKU dat maakt, maar dan thuis.

Wij hebben bijvoorbeeld een kookpakket voor het maken van Bami Goreng, Ajam Ketjap, Sambal Boontjes, Tempéh Manies, Udon Noodles…. en nog veel meer! Alle kookpakketten zijn verkrijgbaar in de toko en ook via de webshop!

Speciale actie!

Wil je aan de slag en zelf de Oosterse keuken betreden? Koop bij ons je ingrediënten en krijg GRATIS Ibuku’s kookboek Toko Kookgeheimen cadeau! (Actie loopt t/m 30 november bij een minimale besteding van €75,-).

In dit boek vind je al onze geheimen. Bereid je gerechten voor met onze adviezen en tips en je maakt binnen de kortste tijd de heerlijkste Oosterse gerechten!