Meer gemak met onze nieuwe webshop

Eindelijk is het zover! Onze bezorgdienst wordt vanaf nu door de Lokalist uitgevoerd. Net zoals de Verstaxi bezorgt de Lokalist producten van lokale ondernemers. Nieuw is onder andere dat u de bestelling nu ook op een ander adres kan laten bezorgen!

Waarom deze overgang?

Na een succesvol jaar van bezorging van onze Versproducten en Maaltijden door de Verstaxi wordt het concept geoptimaliseerd met een team van specialisten uit de logistieke wereld en marketing.

Je kunt nu namelijk naast Food en verswaren ook allerlei andere producten van de toko bestellen om je Oosterse rijsttafel helemaal af te maken. Denk aan specerijen, rijst en noodles, authentieke sauzen en smaakmakers. Èn als extraatje voor bij je 2-3 of 4 gangen menu, heerlijke toppings, kroepoek soorten, sambal en Indisch gebak.

Dit willen we samen vieren!

Kom zaterdag 29 augustus naar Zeist, dan worden er Goodiebags van lokaal deelnemende winkeliers (en Ibuku) door de Lokalist verdeeld om de bezorgdienst te introduceren. Hou uw ogen en oren open voor een huifkar die door Zeist zal rondrijden!

 

Meer inspiratie? Vind hier al onze kookpakketten.
Thuis laten bezorgen? Bestel hier via de Lokalist.