Dit jaar wordt een bijzondere moederdag!

Lekker samen uit eten zal dit jaar niet kunnen. Gelukkig zijn er ook andere manieren om Moeders te verrassen en haar een fijne dag te bezorgen!

Onze tip:
Hoe bijzonder zou het zijn haar te verrassen met een zelfgemaakte rijsttafel? Dat is makkelijker dan ooit met onze kookpakketten. Je hebt snel een complete avondmaaltijd voor 2-3 personen. Met 2 kookpakketten en rijst (of ander basis gerecht dat u zelf maakt) heeft u iets heerlijks op tafel.

Optie 1: Milde variant
Ajam Kerrie met roerbak Orak Arik
(spitskool, roerei, paprika en edamame boontjes).

Optie 2: Pittige variant
Ajam Ketjap met Sambal Goreng Kouseband.

Optie 3: Vegetarische variant
Tja taugé en Tahu in miso pasta en Tempe manis

Meer inspiratie? Vind hier al onze kookpakketten.
Thuis laten bezorgen? Bestel hier via de Verstaxi.

Snel wat extra hulp? Bestel onze kant-en-klare loempiaatjes bij het Soto Ajam kookpakket, of breid de maaltijd uit met het Maiskoekjes kookpakket. Zo maak je zelfs een eigen oosterse tapas menu!

Nationale Spekkoekdag – 10 mei

Vergeet niet een lekker toetje! Voor Moederdag, of lekker in het weekend. Spekkoek is hiervoor een uitstekende keuze, zeker omdat het op 10 mei Nationale Spekkoekdag is. Haal deze nu in de winkel of via de webshop.

Rustig winkelen en openingstijden feestdagen

Het straatbeeld veranderd nu weer meer mensen hun huis verlaten. Wij doen alles om winkelen bij ons veilig te houden en zijn dankbaar dat u als klant hier ook rekening mee houdt.

Wel zien wij dat de weekenden erg druk worden. Wij raden u aan om uw boodschappen wanneer mogelijk doordeweeks te doen. Hierdoor vermijdt u drukte en wachtrijen in het weekend!

Openingstijden feestdagen
Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei): Gesloten
2e Pinksterdag (maandag 1 juni): Gesloten